Zwart Schaap Rechts Zwart Schaap LinksEetcafé Het Zwart Schaap
Waar gezelligheid en kwaliteit nog samen gaan
Achterdijk 109, 4761 PC Zevenbergen - tel: 0168-327440

Hallo,

 

Wij zijn Henk en Yvonne van Genesen en we zijn al meer dan 20 jaar actief in eetcafé Het Zwart Schaap.

Het café is ooit in 1888 door de familie Van de Klundert begonnen als een gezellig buurtcafé aan de Achterdijk in Zevenbergen, maar in de afgelopen jaren is er natuurlijk veel veranderd. De naam Zwart Schaap is inmiddels al meer dan 100 jaar aan het cafe verbonden.

 

Tegenwoordig kunt u ook bij ons terecht voor een heerlijke maaltijd, voor heel weinig centjes.

De specialiteit van Het Zwart Schaap zijn de overheerlijke spareribs, maar uiteraard is er ook keus uit andere gerechten, neem gerust een kijkje bij de menu kaart op deze website.

Wij verzorgen ook catering op locatie of we bezorgen warme en koude buffetten op bestelling en dit alles natuurlijk weer voor een geweldige prijs.

 

Aan de achterkant van het café bevindt zich een grote achtertuin met terras waar u kunt barbecueën of een leuk feest kunt houden.

Voor de kids is er ook genoeg ruimte en gelegenheid om te spelen, zodat u zelf rustig kunt genieten van een lekker hapje en/ of een drankje.

Voor meer informatie kunt u kijken bij Feesten en partijen op deze website.

 

Een ander onderdeel van Het Zwart Schaap is de “FritesExpress. Deze is te boeken voor evenementen en partijen.

Er gaat bij uw feest natuurlijk niets boven heerlijke verse gebakken frites vanuit onze Frietwagen.


De frietwagen is ook wekelijks terug te vinden op de markt Asterlo in Rotterdam. Kom eens langs om een lekkere zak friet te proeven.

 

Maar boven al staan wij iedere week weer voor u klaar in ons eetcafé Het Zwart Schaap. Wij vinden het het belangrijkste dat u bij ons een gezellige tijd heeft.


De ingrediënten voor een leuke avond zijn aanwezig, Nederlandstalige muziek, lekker eten, lekker drinken en het enige wat u mee moet nemen is een goed humeur.